Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filipe Oliveira da Silva nieuwe CEO van JASA

Filipe Oliveira da Silva is benoemd tot de nieuwe CEO van JASA, met onmiddellijke ingang.

Filipe Oliveira da Silva brengt een schat aan ervaring mee uit verschillende internationale markten, waaronder Portugal, Braziliƫ, Mexico en Zweden, aldus de machinefabrikant. "De bedrijfsvoering van JASA sluit naadloos aan op mijn ervaring. Dit is een bedrijf in volle groei. Met een sterke focus op professionalisering, innovatie en internationalisering kijk ik ernaar uit om samen met het uitstekende team van JASA de komende drie tot vijf jaar flinke stappen te zetten," aldus Filipe.

Een speciaal dankwoord aan Eduard de Haan
Eduard de Haan, die JASA succesvol naar waar het bedrijf nu staat heeft geleid, blijft ook in de toekomst actief binnen het bedrijf. Als aandeelhouder zal Eduard zich fulltime richten op de buy & build-strategie en het toezicht houden op bedrijfsovernames die het productportfolio zullen uitbreiden. Daarnaast zal hij het voortouw nemen bij de opening van nieuwe vestigingen en het aangaan van strategische partnerships, die beide essentieel zijn voor het langetermijngroeiplan van JASA.

Voor meer informatie:
Jasa Packaging Solutions
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 561 27 00
[email protected]
www.jasa.nl

Publicatiedatum: