Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
E. Leclerc kiest voor oplossing van Hinojosa Packaging Group

Nieuwe golfkartonnen trays voor steenfruit

Hinojosa Packaging Group kondigt de lancering aan van zijn nieuwe 100% duurzame en recyclebare golfkartonnen trays, exclusief ontwikkeld voor de Franse supermarktketen E. Leclerc. De nieuwe verpakkingen moeten de plastic trays voor steenfruit vervangen, in overeenstemming met de Franse AGEC-verpakkingswet.


Voor het Eco+ merk van E. Leclerc
"Deze golfkartonnen trays zijn ontworpen voor Eco+, het budgetmerk van E. Leclerc. Ze zullen 1 kilo abrikozen, perziken of nectarines bevatten. Er passen precies tien trays in IFCO 6413 kratten. Deze verpakking is bestand tegen de koelketen en de bovenste flappen kunnen worden gesloten voor handige tussentijdse opslag in de IFCO kratten. Het platte oppervlak zorgt voor een gemakkelijke etikettering en optimale zichtbaarheid van het fruit", legt de groep uit in een persbericht.

Een duurzame en ecologische oplossing
De tray is gemaakt van 100% golfkarton, waardoor het volledig recyclebaar en composteerbaar is. "Het vermindert de ecologische voetafdruk aanzienlijk in vergelijking met plastic trays. De belangrijkste uitdaging was om de stijfheid en weerstand van plastic te vervangen door de eigenschappen van golfkarton en tegelijkertijd een effectieve bescherming te garanderen voor kwetsbaar fruit in een gekoelde omgeving tijdens het transport."

Voor meer informatie: hinojosagroup.com/fr/

Publicatiedatum: