Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste palen de grond in voor nieuw pand Verbruggen Palletizing Solutions

Op vrijdag 13 september sloegen twee generaties Verbruggen-directeuren de eerste palen in de grond voor het nieuwe pand van Verbruggen Palletizing Solutions aan de Munt B in Emmeloord. Oprichter Alex Verbruggen gaf als eerste de druk op de knop voor de eerste paal, voorzien van de kernwaarden van het bedrijf. Medewerkers brachten hun naam aan op de andere heipalen, voordat deze de grond in gingen. Op deze manier werd symbolisch iedereen onderdeel van het fundament voor zowel het nieuwe pand als de toekomst van de organisatie.

Directeuren Maarten en Wouter Verbruggen kijken samen met hun vader en oud-directeur Alex Verbruggen naar de bouwplaats waar rond de zomer van 2025 het splinternieuwe pand wordt opgeleverd: 'Voor ons is dit een heel bijzonder moment. Onze vader stond 35 jaar geleden aan de start van dit bedrijf met 2 medewerkers in een klein pand elders in Emmeloord. Nu staan we hier weer samen, inmiddels met meer dan 120 medewerkers en zien nu op de Munt B letterlijk de groei van Verbruggen op alle fronten,' zegt Maarten. Een bijzonder moment voor vader en zoons, maar ook voor de medewerkers die erbij zijn.

Familiebedrijf
'We zijn een familiebedrijf en dat merk je aan onze cultuur. We zijn erg betrokken bij elkaar. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we de nieuwbouw en straks de verhuizing ook met elkaar beleven. We doen dit echt samen,' licht Wouter Verbruggen toe. Benny Steen Redeker werkt al meer dan 30 jaar bij Verbruggen: 'Wat bijzonder dat ik dit mag beleven als medewerker van het eerste uur. Ik hoop dat ik nog lang bij de familie mag blijven horen. Als je er vanaf het begin bij betrokken bent, voelt dit zeker als een mijlpaal; niet alleen voor het bedrijf maar ook voor mijzelf. Het is een bevestiging van al die jaren toewijding en inzet van iedereen waar we best trots op mogen zijn."

Duurzaamheid
Het team van Verbruggen kreeg ook voor het eerst een rondleiding op de bouwplaats. Bouwbegeleider Freek Lammers van Lammers Bouwmanagement nam hen mee in de bouwplannen. 'Mooi om te merken dat medewerkers nu al enthousiast zijn over hun nieuwe werkplek, ook al zie je nu nog niets van wat het moet gaan worden. We bouwen het pand conform GPR score 8. Dat betekent dat we bouwen volgens de meest recente eisen voor toepassing van bouwmaterialen en technische installaties. De Munt B is straks weer een prachtig duurzaam en toekomstbestendig pand rijker. We doen dit in een mooie samenwerking met andere (bouw)partijen, ieder met hun eigen specialisme. Ik kijk net zoals de medewerkers, uit naar het resultaat!'

Voor meer informatie
Verbruggen Palletizing Solutions
Tel.: +31 527 62 02 32
[email protected]
www.verbruggen-palletizing.com

Publicatiedatum: