Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer dan 100 groenterassen Tozer Seeds te zien tijdens Seed Meets Technology

Met selderij en koriander gedistilleerde Gin tijdens Happy Hour

Tozer neemt opnieuw deel aan het Seed Meets Technology evenement in Nederland. Voor deze gelegenheid zal hun 1.300 m2 grote proefveld een selectie van meer dan 100 innovatieve groenterassen te zien zijn.

Als marktleider in bladselderij zal Tozer dit gewas een prominente plaats geven in de proeven. In het uitgebreide assortiment springt de schot tolerante Cleopatra er duidelijk uit als marktfavoriet. Cleopatra is speciaal geschikt voor voorverpakking en is bekend om de kleur en stand. Dit ras presteert bijzonder goed in een onvoorspelbaar vroeg seizoen.

Brassica's staan ook in de schijnwerpers tijdens Tozer' s Dutch Field Trials. Bezoekers kunnen circa twintig koolrassen ontdekken, waaronder nieuwe veredelingslijnen van groene boerenkool en verbeterde hybriden van Cavolo Nero (palmkool), een eigentijds assortiment dat veelzijdigheid en smaak van het product hoog in het vaandel heeft staan.

Nieuwe variëteiten van koriander zoals Bolero, Rumba en Flamenco, pastinaak zoals Sabre, sneller groeiende Kalettes® en nieuwe lijnen in prei, een kruising tussen boerenkool en spruiten, bosuien en rucola maken de lijst van nieuwigheden van Tozer op het proefveld compleet.

"We zijn erg tevreden met de kwaliteit en het assortiment van de innovaties die onze bezoekers volgende week op het veld kunnen zien. We verwachten klanten en delegaties uit veel verschillende landen en ik kan niet wachten om ze allemaal te verwelkomen", zegt Marcel Bloemendaal, Sales Director voor Noord-Europa bij Tozer.

Op dinsdag 24 en woensdag 25 september organiseert Tozer Seeds van 16.00 tot 17.00 uur een Happy Hour. Tijdens dit uur krijgen gasten de gelegenheid om de met selderij en koriander gedistilleerde Gin te proeven en te genieten van een Gin & Tonic of een Engels biertje.

Voor meer informatie www.tozerseeds.com

Publicatiedatum: