Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Californië: Topoogst zoete aardappelen

Bako Sweet is verheugd om een veelbelovende zoete aardappeloogst voor 2024 aan te kondigen, die ondanks extreme zomerhitte heeft geprofiteerd van gunstige groeiomstandigheden.

De oogst, die momenteel gaande is, heeft zoete aardappelen van uitstekende kwaliteit opgeleverd met diverse kleuren vruchtvlees, waaronder oranje, rood, wit en paars. Dit zorgt voor een consistente levering om aan de groeiende vraag van de consument te voldoen.

Natuurlijk, hier is een herschreven versie van de tekst in eenvoudigere bewoordingen:

"Onze oogst van 2024 is goed gegroeid door de ideale omstandigheden bij het planten eerder dit jaar," zegt Matt McCort, de Chief Operating Officer bij Bako Sweet. "De koelere lente zorgde ervoor dat de planten goed begonnen te groeien, met een mooie grootte die geschikt is voor zowel convenienceproducten als grootverpakkingen voor winkels. Hoewel we in juli en augustus meer dan twintig dagen van extreme hitte hadden, heeft onze oogst het toch goed gedaan."


Matt Mccort tijdens de oogst

Door de koele lente en daarna veel dagen met temperaturen boven de 40°C, heeft de oogst wat vertraging opgelopen. Gelukkig heeft Bako Sweet hun oogstmanagement kunnen aanpassen om problemen te voorkomen. Ze hebben extra middelen ingezet, goed opgelet op watergebruik, en het oogstschema aangepast om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en de grootte van de producten consistent blijven.

"Door onze aandacht te richten op de grootte van de zoete aardappelen, kunnen we de kwaliteit verbeteren en beter voldoen aan wat de retail vraagt," zegt McCort. "Dit seizoen zijn we vooral blij met de groei van onze witte en paarse zoete aardappelen. Dit zal ons helpen om het hele jaar door een beter aanbod te hebben en om de drukke periode aan het einde van 2024 beter te overbruggen."


Zoete aardappeloogst

Terwijl de oogst vordert, blijft Bako Sweet zich inzetten om de hoge kwaliteit van zoete aardappelen te leveren die consumenten van het merk verwachten. Met uitbreiding van de geplante velden en dynamische oogststrategieën is het bedrijf goed gepositioneerd om retailers te ondersteunen bij hun voorbereiding op de komende feestdagen.

Voor meer informatie:
Bako Sweet
Tel: +1 661 858 1075 x818
[email protected]
www.bakosweet.com

Publicatiedatum: