Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar 25 september

Kwaliteit van aardbeien meten met AI

Aardbeien blijven populair in de versmarkt, met een sterke groei van jaar tot jaar. Echter, aardbeien zijn ook zeer kwetsbaar en kunnen snel bederven, wat kan leiden tot verliezen en kwaliteitsproblemen voor zowel telers als winkels. Dit betekent dat er veel aandacht nodig is tijdens het hele proces, van de teelt tot de verkoop, om de kwaliteit te waarborgen.

Om deze problemen te bespreken en oplossingen te bieden, organiseert Clarifruit op 25 september een webinar met de titel: 'Maximaliseer de kwaliteit van aardbeien: Gebruik realtime gegevens voor de beste resultaten.' Tijdens het webinar zullen experts van Clarifruit laten zien hoe kunstmatige intelligentie (AI) de kwaliteitscontrole van fruit kan verbeteren door het hele proces te standaardiseren en te digitaliseren, zodat verse producten op elk punt in de keten beter worden beheerd.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens het webinar krijgen deelnemers een gedetailleerde demonstratie van Clarifruit, met een focus op de mogelijkheden en uitdagingen bij de teelt van aardbeien. Aardbeien hebben vaak een onregelmatige vorm en variƫren in rijping, wat het lastig maakt om ze nauwkeurig en op grote schaal te beoordelen.

Clarifruit gebruikt geavanceerde computervisietechnologie om belangrijke kwaliteitskenmerken zoals grootte, kleur en rijpheid te meten. Dit vervangt de subjectieve beoordelingen van handmatige inspecties door consistente en betrouwbare resultaten die op grote volumes toepasbaar zijn. Dit helpt producenten om de kwaliteit te waarborgen, verspilling te verminderen en de winstgevendheid te verhogen.

Deelnemers zullen ook het gebruiksvriendelijke dashboard van Clarifruit zien, waarmee kwaliteitsgegevens eenvoudig worden vastgelegd en in realtime worden bijgewerkt. Dit stelt gebruikers in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over sorteren, verpakken en verzenden, en om problemen te identificeren voordat de producten bij de consument komen.

Wat komt er aan bod?
Dit evenement is een must voor telers, verzenders, verpakkers, marketingbedrijven en retailers. Tijdens de bijeenkomst wordt de technologie van Clarifruit besproken, met onderwerpen zoals:

  • Hoe computer vision subjectiviteit uit het inspectieproces haalt
  • Een vermindering van de inspectietijd met 40%
  • Realtime gegevens die waardevolle inzichten bieden
  • Integratie van deze gegevens in bestaande workflow
  • Verbetering van de productiviteit van kwaliteitscontrole

Roman Mirochnik, Hoofd AI en Computer Vision bij Clarifruit: "Onze oplossing biedt drie voordelen: objectiviteit, snelheid en gebruiksgemak. Door geavanceerde computer vision te combineren met eenvoudige foto-oplossingen, helpt het organisaties om efficiƫntere en duurzamere kwaliteitsprocessen te realiseren."

Data
Datum: 25 september 2024
Tijd: 16:00 GMT | 18:00 CET

Klik hier om in te schrijven

Voor meer informatie:
Talia Zimmerman
Clarifruit
[email protected]
www.clarifruit.com

Publicatiedatum: