Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderijwinkels en -terrassen kunnen meedoen met Ontmoet de Boer Dag

Dit jaar wordt voor de eerste keer Ontmoet de Boer Dag georganiseerd. Dat is op zaterdag 12 oktober 2024. Dit is de grote afsluiter van De Week van Ons Eten waarbij de nieuwe oogst van Hollandse bodem wordt gevierd en waardering voor het harde werk van boeren en tuinders geoogst. Tijdens deze dag staat de ontmoeting tussen boeren en (nieuwe) buren centraal. Op zo'n 15 locaties centraal in het land worden aanschuiftafels van boeren en (nieuwe) buren georganiseerd.

ZLTO-Leden met bezoekbaar aanbod voor (nieuwe) buren kunnen hun erf openstellen. Dit zijn boerderijlocaties die vaak op zaterdag al open zijn voor het grote publiek. Zij krijgen vanuit ZLTO en De Week van Ons Eten gratis promotiematerialen en extra promotie via advertenties in landelijke media. Zo proberen we zoveel mogelijk (nieuwe) buren naar boerderijwinkels en -terrassen te trekken. Op social media zullen alle foto's van ontmoetingen tussen boeren en (nieuwe) buren gedeeld worden onder de hashtag #ontmoetdeboerdag.

Meedoen
ZLTO roept leden met een boerderijwinkel of -terras op om mee te doen met Ontmoet de Boer Dag 2024. Mail a.u.b. naam, locatie en een korte omschrijving van het bezoekbaar en proefbaar aanbod naar [email protected]. Dan zorgt ZLTO dat jullie op de overzichtskaart komen en extra promotie krijgen!

Ontmoet de Boer Dag wordt gedragen door de volgende partners: De Week van Ons Eten, ZLTO, LTO Noord, Stichting Boert Bewust, Team Agro NL, Boerderijeducatie Nederland en Fietsen voor Mijn Eten.

Publicatiedatum: