Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
activeIT goes Netherlands - softwareoplossing voor importeurs en rijpers

Tweede 'Get Together Brunch' over fruitimport en rijpingsplanning

Na een eerste editie met een focus op productiecontrole en planning, gaat het activeIT event op 17 oktober zijn tweede ronde in. Dit keer staat de import- en rijpingsplanningssoftware FIPS centraal. Het innovatieve systeem houdt rekening met alle processen met betrekking tot de planning, het transport en de rijping van tropisch fruit en wordt toegepast door gebruikers in Engeland (SH Pratt) en Zwitserland (Migros Luzern).


Michael Kronheim, Christopher Immervoll en Gert van Geest

Gert van Geest, gastheer en activeIT contactpersoon voor de Benelux: "FIPS maakt vraagvoorspellingen nauwkeuriger, vereenvoudigt bestellingen, optimaliseert transportprocessen, verliest nooit een pallet uit het oog en zorgt voor tijdige leveringen. Al met al kun je zeggen dat FIPS je veel moeite, tijd en geld bespaart en je werkleven makkelijker maakt. ActiveIT en ik kijken er erg naar uit om dit unieke systeem in een presentatie aan alle geïnteresseerden te introduceren. De aansluitende live demo biedt de mogelijkheid om FIPS zelf te testen. Onderwerpen als het realtime registreren en in kaart brengen van activiteiten, mobiele oplossingen en big data staan ook op het programma en natuurlijk komen onze gasten ook dit jaar weer aan hun trekken."

Naast de focus op FIPS is er ook een korte presentatie over het PECS productie-efficiëntiecontrolesysteem. PECS-consultant Christopher Immervoll zal aanwezig zijn om nieuwe en bestaande gebruikers met raad en daad bij te staan.

Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met activeIT op de Fruit Attraction in Madrid en zich alvast laten informeren over FIPS, PECS en andere softwareoplossingen.

Meld je voor 11 oktober 2024 aan voor de Get Together Brunch!

Get Together Brunch - fruitimport en rijpingsplanning
Donderdag 17 oktober 2024, 12:00 uur tot ca. 13:30 uur
Paulina Kantoor, Honderdland 1042 (4e etage), 2676 LV Maasdijk

Voor meer informatie en registratie:
Gert van Geest, Verkoop Benelux
activeIT Software & Consulting GmbH
Tel.: +31 6100 00170
[email protected]
www.active-it.at

Publicatiedatum: