Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

7e editie Best Fresh Foundation Charity Golftoernooi

Woensdag heeft de Best Fresh Foundation met succes de 7e editie van het Golftoernooi georganiseerd op GC Broekpolder. Maar liefst 72 deelnemers van 26 bedrijven hebben zich van hun sportieve kant laten zien tijdens het toernooi of deelname aan een clinic voor beginnende golfers. Mede dankzij 21 hole-sponsors en nog meer deelnemende bedrijven, heeft de Best Fresh Foundation weer twee fantastische goede doelen in het zonnetje kunnen zetten.

Team Best Fresh Trade

Het Blauwe Hek, een Westlandse zorgbakkerij met brood en heerlijke streekproducten. In de bakkerij werken cliƫnten met een (verstandelijke) beperking dagelijks aan ovenvers brood, koek en banket, gemaakt met passie. Met de opbrengst kan Het Blauwe Hek het terras opknappen.

Stichting Jade, biedt gezinnen van kinderen onder behandeling van kinderkanker een 'uitwaaimoment' in een vakantiehuisje in het Westland. Wij steunen deze stichting, zodat meer gezinnen een midweek weg kunnen.


Team Hoogstraten - Den Berk

De Best Fresh Foundation is er trots op om deze belangrijke initiatieven onder de aandacht te brengen en te steunen met een financiƫle bijdrage. Alle deelnemers en sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun inzet tijdens het Charity Golftoernooi.

Klik hier voor de fotoreportage.

www.bestfreshgroup.com