Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WEC Lines start snelle wekelijkse verbinding tussen Hamburg en Portugal

Rederij WEC Lines voegt Hamburg, Duitsland, toe aan haar bestaande NWC-Portugal dienst, die op 23 september van start gaat. Met deze nieuwe toevoeging creëert de Nederlandse rederij een snelle wekelijkse vaarroute van Hamburg naar Leixões en Setúbal in Portugal. De dienst vertrekt op zondag vanuit Hamburg en komt op zaterdag in Leixões en op maandag in Setúbal aan. Dit biedt een milieuvriendelijk alternatief voor vrachtwagentransport van Duitsland naar Portugal.

De havens die worden aangedaan zijn Rotterdam, Hamburg, Antwerpen, Leixões, Setúbal en Montoir, en vormen een goed verbonden brug tussen deze belangrijke handelsknooppunten. De nieuwe wekelijkse dienst zal worden uitgevoerd door twee speciale schepen van 1.000 TEU in een vaste 14-daagse rotatie. Dit biedt optimale verbindingen met de korte vaart en het achterland, en verhoogt de flexibiliteit en efficiëntie voor klanten.

"Met de toevoeging van Hamburg aan onze short sea diensten bieden we een snelle en betrouwbare oplossing voor onze Portugese klanten naar Noordwest-Europa en vice versa. Dit benadrukt ons streven om in te spelen op de marktvraag en tegelijkertijd optimale oplossingen te blijven bieden voor ons bestaande klantenbestand," zegt Caesar Luikenaar, Managing Director van WEC Lines.

Voor meer informatie:
WEC Lines
www.weclines.com

Publicatiedatum: