Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cartama viert verscheping 5.000ste container Hass avocado's

De Cartama groep, pionier en marktleider in Colombia in de teelt en export van Hass avocado's, heeft met trots de verscheping van zijn 5.000e container aangekondigd.

Deze container, die 21.696 kilo Hass avocado's verdeeld over 1.920 kartons bevat, symboliseert niet alleen de exportcapaciteit van Cartama, maar ook de toewijding van de hele Colombiaanse waardeketen. Tijdens een officieel moment droeg CEO Ricardo Uribe deze prestatie op aan zijn telers, leveranciers en medewerkers.

Om dit te vieren heeft Cartama de campagne "5.000 Hass-verhalen" gelanceerd, met vijf verhalen over sociale, ecologische en economische duurzaamheid. De verhalen vertellen de positieve impact die het bedrijf heeft in gemeenschappen in Antioquia, Caldas en Risaralda, waar het zorgt voor fatsoenlijk werk, verbeteringen aan de leefomgeving, waterbronnen en herstel van bodems.

Het succes van Cartama hangt nauw samen met de uitbreiding van het eigen areaal, samenwerking met andere telers in het hele land en het strategische voordeel van de ligging van Colombia, waar jaarrond avocado's kunnen worden verpakt.

Voor meer informatie:
Ricardo Uribe (CEO)
Cartama
Cra 33 # 7 - 41 van. 401
MedellĂ­n (Colombia)
Tel: +57 6044447570
[email protected]
www.cartama.com

Publicatiedatum: