Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-standhouders Empack Gent 2024

Tholen - Dinsdag 17 en woensdag 18 september vond in Flanders Expo in Gent de Empack plaats. Er was op deze editie een speciale focus op de voedingsindustrie. De beurs werd gelijktijdig met Transport & Logistics gehouden en een gedeelte voor Logistic & Industrial Build.

Bij de standhouders viel op dat er veel collega-bedrijven niet aanwezig waren op de beurs. Ook blijft de plasticreductie aan de orde van de dag. De anti-plasticlobby is groot, maar dit is niet altijd haalbaar. Zo bood Aubier-Colard een 100% composteerbare Cellulose folie aan voor het verpakken van groenten en fruit.

Bij Avamoplast was er aandacht voor de vorig jaar geïntroduceerde microbox, kweekcontainers met revolutionair filtersysteem. Ander nieuws kwam van ST-Luc Labels, dat vanaf 1 oktober verdergaat onder de naam Packyard.

In totaal waren er zo'n 85 standhouders present. Wij hebben een fotoreportage gemaakt van de standhouders die actief zijn in het AGF-segment.