Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe pruimenlijn breidt aanbod uit

Het aanbod van het Sierra Honey pruimenassortiment is dit seizoen gestegen vanuit Californië. De pruimenrassen die exclusief voor de handelaar zijn, worden verkocht onder de naam Sierra Honey. "De pruimen hebben verschillende kleuren, variërend van bijna 100 procent groen tot ongeveer 70-80 procent rood. Ze vertonen allemaal een combinatie van groene, rode en gele tinten," zegt hij, eraan toevoegend dat het verpakken van de lijn net is begonnen. "Het belangrijkste was om consumenten groene pruimen te laten accepteren, omdat groen meestal geen kleur is die mensen bij pruimen zoeken. Ze associëren dat vaak met zuur. Dit is echter precies het tegenovergestelde."


Het fruit, dat wordt verpakt in een 10 x 0,4 kg clamshell en een 12 x 0,8 kg pouch bag, heeft een licht tropische smaak en een knapperige textuur. Het is extreem zoet met een laag zuurgehalte. "De brixwaarden variëren van 18-19 tot wel 25+," zegt Allred.

Herfstproductie
De oogst van de Sierra Honey-serie is ongeveer een week geleden begonnen en de verwachting is dat de aanvoer tot begin november zal duren. De vraag groeit in lijn met dit uitgebreide programma. Ondertussen zijn de prijzen vergelijkbaar met vorig jaar. "Vooral als we nieuwe producten introduceren, proberen we vaak de prijzen jaar na jaar redelijk gelijk te houden als we nieuwe klanten proberen te werven," zegt hij.

Voor meer informatie:
Kingsburg Orchards
Tel.: +1 559 897 2986
[email protected]
www.kingsburgorchards.com

Publicatiedatum: