Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Evenement vindt plaats van 26 tot 28 september in Izmir, Turkije

Aftellen voor Interfresh Eurasia is begonnen

De beurs Interfresh Eurasia vindt plaats van 26 tot 28 september in Izmir, Turkije. Interfresh Eurasia bedient niet alleen heel Turkije, maar fungeert ook als een hub voor de Euraziatische regio.

Algemeen coördinator Murat Ozer verklaarde dat Interfresh Eurasia dit jaar met meer dan 200% is gegroeid en dat het aantal bezoekende landen nu meer dan 55 bedraagt.

"Naast de verse AGF-sector vindt u dit jaar ook diepgevroren, gedroogde, gevriesdroogde, geconserveerde producten en vruchtensappen. Natuurlijk ervaart u op Interfresh 2024 ook de nieuwste verpakkings- en machinetechnologieën," zegt Ozer.

"Sinds 2018 vond Interfresh Eurasia plaats in Antalya. Dit jaar vindt Interfresh Eurasia voor het eerst plaats in Izmir. Alle cijfers en statistieken laten zien dat het een wijs besluit was om naar Izmir te komen. Het nieuwe beursterrein met een geweldige infrastructuur zal onze gasten een beter gevoel geven. In Izmir en de Egeïsche regio vind je binnen een uur rijden veel faciliteiten, fabrieken en teelt voor verse, gedroogde en diepgevroren voedingsmiddelen," legt Ozer uit.

"Dit jaar organiseren we, naast ontmoetingen op het beursterrein, graag bezoeken aan fabrieken, faciliteiten en teeltvelden voor onze bezoekers en gastinkopers," aldus Ozer. "Ons matchmaking-diner, een galadiner, vindt plaats op 26 september en zal het ijs breken tussen kopers en exporteurs. Het brengt onze gastkopers en exposanten samen in een warme, vriendelijke omgeving. Hier ontmoet je niet alleen je klanten, maar geniet je ook van een leuke avond met live bands en een sfeer van Turkse gastvrijheid."

"Markeer 26 september in je agenda. Laten we eerst vrienden zijn, dan komen de zaken vanzelf," besluit Ozer.

Voor meer informatie:
Mine Kandemir
Interfresh Eurasia
[email protected]
www.euroasiainterfresh.com
www.instagram.com/interfresheurasia/

Publicatiedatum: