Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Merle Koomans van den Dries (Odin) 'supertrots' op nominatie Sustainable Retailer of The Year-award

"Een mooie opsteker, ook voor de hele biologische sector"

Odin foodcoop genomineerd voor ABN AMRO Sustainable Retailer of The Year-award
Biologische coƶperatie Odin is een van de drie genomineerden voor de Sustainable Retailer of the Year award van ABN AMRO. De andere kanshebbers voor deze gerenommeerde prijs zijn Lidl en Ekoplaza.

"Supertrots dat we genomineerd zijn voor deze eervolle prijs", zegt Merle Koomans van den Dries, directeur van Odin. "Dat wij als eigenwijze en relatief kleine retailorganisatie geselecteerd zijn uit een selectie van dertien retailbedrijven, samen met twee anderen, is echt fantastisch. Bij deze trouwens hartelijke felicitaties aan Ekoplaza en Lidl. Een mooie opsteker ook voor de hele biologische sector; met Ekoplaza en Odin die kiezen voor 100% biologisch en Lidl die zich ook flink inspant op het gebied van duurzaamheid en biologisch."

Merle Koomans van den Dries

"Wat ons betreft, is deze nominatie trouwens niet alleen een erkenning voor alle medewerkers van onze 38 winkels, bezorgdienst, groothandel en productieafdelingen. Het is ook een beloning voor onze boerderij De Beersche Hoeve, waar we gewassen veredelen en zaad vermeerderen voor de biologische sector. Maar ook voor onze imkerij, waarmee we samen met onze imkers, vrijwilligers en boeren werken aan het versterken van de biodiversiteit op 27 biologische en biodynamische boerderijen. En natuurlijk is het ook een compliment voor al onze partners, leveranciers en afnemers."

"Maar het is misschien nog wel het meest een erkenning voor de ondertussen bijna 20.000 leden die zich als mede-eigenaar van de coƶperatie aan ons verbonden hebben, om samen te werken aan een gezonde voeding uit een helende landbouw en een eerlijk economisch systeem. Of we de prijs nu winnen of niet, we vieren de nominatie en steken deze opsteker met plezier in onze zak. Dat geeft energie om lekker door te gaan op het pad dat we al ruim 40 jaar geleden zijn ingeslagen."

De winnaar van de titel 'ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year' 2024-2025 wordt bekendgemaakt op 7 november tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala.

Voor meer informatie:
Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
Tel.: 0345 577133
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: