Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem Dijk AGF trapt af met eerste mandarijnen van Filósofo

"Duitsers wachten altijd met de vroege rassen, die gaan nog voor overzee fruit"

Tholen - Bij Willem Dijk AGF in Enschede zijn de eerste Filósofo mandarijnen gearriveerd. "De vraag is al prima. Omdat er nog veel overzeese handel op de markt was, zijn we een weekje later begonnen. De prijzen lijken allemaal wat lager uit te vallen dan bij de start van vorig seizoen", vertelt Ronnie Moorman.

Terugblikkend op de mandarijnenmarkt afgelopen zomer, geeft Ronnie aan pas bij de rassen Tanggold en Nadorcott een fatsoenlijk seizoen gehad te hebben. "Voor vroege rassen is nog maar weinig interesse in 'onze' markt. Duitsers wachten altijd met de vroege rassen, die gaan nog voor overzee fruit."

Willem Dijk AGF werkt al jarenlang met het Aranda, gevestigd in de gemeente Valencia, tussen Gandia en Oliva en heeft met het merk Filósofo een naam opgebouwd op de Nederlandse en Duitse markt. "Met enkele weken zullen we een compleet pakket Filósofo-citrus kunnen voeren, waaronder Okitsu en Navelina gevolgd door Clementine en Salustiana", besluit Ronnie.

Voor meer informatie:
Ronnie Moorman
Willem Dijk AGF
De Ossenboer 2
7547 RJ Enschede
Tel: 053 486 47 42
[email protected]
www.willemdijk.nl