Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Tudela artisjok met Reyno Gourmet-keurmerk"

Met nog maar twee weken te gaan tot Fruit Attraction kijken de exposanten al uit naar deelname aan dit evenement, dat plaatsvindt op een belangrijk commercieel moment voor telers en handelaren.

"Bij Frutas y Hortalizas de Fontellas (FHF) zullen we opnieuw aanwezig zijn in Madrid", zegt Sara Oliver. "Dit jaar doen we dit met een iets kleinere ruimte, want op de gezamenlijke stand van de regio Navarra (stand 7B10C) nemen er dit keer meer bedrijven deel als exposant. En omdat het erg moeilijk is om groenten te presenteren zonder de juiste bewaaromstandigheden hebben we besloten dit jaar onze bezoekers op een andere manier te verrassen."

"Hier alvast een voorproefje: op dinsdag 8 oktober, om 11u, zullen we in hal 5 samen met Asociación 5 al Día een showcooking houden waarin we onder andere een tomatensmoothie zullen bereiden; en op woensdag 9 oktober, om 13u, zullen we op onze stand broccoli-tortilla's aanbieden, in samenwerking met Asociación +Brócoli."

"Dit jaar hebben we in ons teeltplan ook de Lamuyo paprika opgenomen, die zich onderscheidt door zijn culinaire veelzijdigheid."

Een van de topproducten van FHF is evenwel de artisjok. "Onze artisjok is als enige van de authentieke Tudela artisjokken met het Reyno Gourmet-kwaliteitszegel gecertificeerd. Chef-koks van Michelin restaurants, zoals Martín Berasategui, kiezen steevast voor ons product."

"Bovendien laten we met ons lidmaatschap van verschillende AGF-verenigingen, zoals Asociación Alcachofa de España, Alcachofa de Tudela, +Brócoli en Asociación 5 al Día, zien dat we sterk betrokken zijn bij het promoten van de consumptie van groenten en fruit. Momenteel ligt onze focus op de Fruit Attraction, om vervolgens deel te nemen aan het Groentefestival in Tudela, waar we verschillende workshops voor kinderen en volwassenen en proeverijen zullen organiseren."

"Op dit moment oogsten we tomaten, paprika's en perziken en binnenkort beginnen we met de appeloogst. Voor artisjok, broccoli en bloemkool moeten we geduld oefenen tot ongeveer eind oktober."

Voor meer informatie:
FHF (Frutas y Hortalizas de Fontellas)
Avda. Navarra 70
31512 Fontellas (Navarra) – Spanje
Tel: +34 948 825 916
[email protected]
https://fhfontellas.com

Publicatiedatum: