Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12-14 maart 2025

Opnieuw Nederlands paviljoen op HortEx Vietnam

Nederlandse ambassade in Vietnam organiseert wederom een Nederlands Paviljoen op de HortEx Vietnam. De volgende editie van de tuinbouwvakbeurs wordt georganiseerd van 12-14 maart 2025 in het Saigon Exhibition and Convention Center in Ho Chi Minh City.

Op basis van het succes van dit jaar heeft de Nederlandse ambassade in Vietnam besloten om opnieuw deel te nemen met een Nederlands paviljoen. De inschrijving voor het Nederlands paviljoen is nu geopend, maar vanwege beperkte ruimte kunnen er slechts zeven bedrijven worden ondergebracht in het paviljoen.

Naast deelname aan het Nederlands Paviljoen kunnen deelnemende bedrijven ook deelnemen aan een speciaal bezoek aan Dalat, de tuinbouwregio van Vietnam, en een netwerkreceptie die tijdens de beurs wordt georganiseerd.

"Deelname aan het Nederlands Paviljoen biedt deelnemers een uitgelezen kans om kennis te maken met de snelgroeiende Vietnamese en Zuidoost-Aziatische markt waarvan tuinbouw en bloementeelt tot de meest veelbelovende sectoren behoren", aldus de organisatie.

In 2025 zal de Vietnamese economie naar verwachting met zo'n 6,5% groeien, een toename ten opzichte van 5,0% in 2024, bovendien behoort Vietnam tot de negen landen ter wereld met de snelst groeiende middenklasse in het komende decennium. Tegen 2030 zal Vietnam naar verwachting 36 miljoen mensen toevoegen aan zijn middenklasse. Met deze cijfers is Vietnam veruit de snelst groeiende economie in de ASEAN-regio (Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties).

Vanaf 2025 zal HortEx samen met AGRITECHNICA ASIA worden georganiseerd in een jaarlijks cyclus, afwisselend tussen Ho Chi Minhstad (Vietnam) en Bangkok (Thailand), beginnend in 2025 in Ho Chi Minhstad, gevolgd door Bangkok in 2026 etc.

Agritechnica ASIA is een spin-off van Agritechnica in Hannover, Duitsland, de grootste beurs ter wereld voor landbouwmechanisatie. Er bestaan verschillende synergiƫn tussen de twee beurzen op het gebied van open teelt zoals o.a. machines, irrigatie, drone technologie, gewasbescherming en irrigatie. "HortEx Vietnam en Agritechnica ASIA zijn samen het grootste en belangrijkste platform voor de gehele land- en tuinbouwsector in Zuidoost-Aziƫ", aldus de organisatie.

Bekijk hier de fotoreportage van HortEx 2024.

Voor meer informatie:
HortEx Vietnam
www.hortex-vietnam.com

Nederlands Ambassade in Vietnam
Ms. Ingrid Korving (Landbouwraad)
[email protected]

Nova Exhibitions B.V.
Mr. Kuno Jacobs
[email protected]

Publicatiedatum: