Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met krattenhandling besparen op personeelskosten

In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om geschikt personeel te vinden voor repetitieve, fysieke werkzaamheden zoals het uitvouwen van klapkratten, biedt automatisering een aantrekkelijke oplossing. De stijgende loonkosten en het tekort aan arbeidskrachten maken handmatige verwerking inefficiënt en kostbaar. Niemand wil dit arbeidsintensieve werk nog doen, en bedrijven staan onder druk om efficiënter te werken met minder personeel.

Met de nieuwe High Speed HS-1500 Kratten Uitvouwmachine van Reintjes Systems, kunnen bedrijven deze uitdaging het hoofd bieden en hun processen volledig automatiseren. Na een succesvolle test van 8 machines in Nederland en Duitsland is deze oplossing nu klaar voor wereldwijde introductie.

High Speed HS-1500 Krattenuitvouwmachine
De HS-1500 is ontworpen om kratten in de formaten 600x400 en 400x300 snel en efficiënt te verwerken, met een capaciteit van 1500 kratten per uur. De machine schakelt automatisch tussen formaten met één druk op de knop, wat flexibiliteit in het productieproces garandeert. Bovendien is de machine gebouwd voor zware omstandigheden en kan hij probleemloos in vuile omgevingen worden ingezet. Een geïntegreerde controlemodule verwijdert automatisch defecte kratten.

Volledige Automatisering
Naast de HS-1500 biedt Reintjes Systems een compleet assortiment aan krat- en pallet-handlingsystemen. Denk aan universele depalletiseerders, stapelsystemen en op maat gemaakte transportsystemen die naadloos aansluiten op de bestaande verpakkingslijnen. Met deze totaaloplossingen valt het hele proces automatiseren, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de afhankelijkheid van schaars en duur personeel vermindert.

Voor meer informatie:
Joost Reintjes
Reintjes Systems
Veulenseweg 4c
5809 EL Leunen
Tel.: +31 (0)6 43083525
[email protected]
www.reintjessystems.nl

Publicatiedatum: