Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QC Inspector app gelanceerd voor smartphones

Vanaf nu wordt de missie van Normec QC One, als onderdeel van Normec Foodcare, 'ervoor zorgen dat iedereen zorgeloos kan genieten van goed en veilig eten', ondersteund door inzet van de QC Inspector App voor Smartphones.

Al meer dan tien jaar combineert Normec QC One branche- en productkennis met een kwaliteitscontroleplatform. "Het platform verwerkt backofficeprocessen en biedt daarnaast handige apps voor QC-inspecties op mobiele apparaten. Het platform zorgt voor nauwkeurige en objectieve metingen. Dankzij de modulaire, flexibele en meertalige opzet integreert het naadloos met bestaande softwaresystemen. Dit maakt het eenvoudig om kwaliteitscontroleprocessen binnen de eigen organisatie te stroomlijnen en automatiseren. Zo kunnen bedrijven de productkwaliteit waarborgen, terwijl ze profiteren van transparante communicatie, minder voedselverspilling en tijdsbesparing."

Vanaf nu is de QC One Inspector App ook beschikbaar voor smartphones op zowel iOS als Android. "Hiermee is QC One nu cross-platform, waardoor gebruikers maximale flexibiliteit hebben bij het kiezen van hun favoriete apparaat voor inspecties. De mobiele versie biedt alle kernfuncties die al beschikbaar waren op tablet-versie van de app."

Normec QC One in Madrid op Fruit Attraction 2024
Dit jaar brengt Normec QC One op Fruit Attraction ook de mogelijkheid om een sneak-peek te krijgen van de nieuwe Product Specification Manager en AI-analysis functionaliteiten. Deze tools zijn ontworpen om beheer van processen te transformeren en topkwaliteit te garanderen.

De beurs staat gepland van 8 tot en met 10 oktober. De stand van Normec QC One bevindt zich op 1C09.

Noor meer informatie:
Normec Foodcare
Tel: +31 88 848 2020
[email protected]
www.normecfoodcare.com

Publicatiedatum: