Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Snack Connection kiest voor Aptean’s cloudgebaseerde ERP-oplossing

"Een alles-in-één pakket met alle voedselspecifieke functionaliteiten die we nodig hebben"

Aptean, wereldwijde leverancier van branchespecifieke softwareoplossingen, kondigt de samenwerking aan met Snack Connection B.V., een private label-fabrikant van notenmelanges, zaden en zuidvruchten in Nederland.

Snack Connection, opgericht in 2010, heeft zich gevestigd als een succesvolle speler op de Europese markt en levert hoogwaardige producten aan diverse Europese retailers. Het bedrijf onderscheidt zich door een grote verscheidenheid aan producten, innovatieve verpakkingen, en een persoonlijke aanpak waarin snel geschakeld wordt. Met deze klantgerichte aanpak en toewijding aan innovatie en efficiëntie zocht het bedrijf naar een softwareoplossing om het huidige ERP-systeem te vervangen en operational excellence te stimuleren in de twee productielocaties in Giessen en Bergschenhoek.

Snack Connection had de behoefte aan een oplossing die modernisering faciliteert en koos voor het cloud gebaseerde Aptean Food & Beverage ERP, naast Aptean Patch OEE en Aptean Business Intelligence, om processen te stroomlijnen en besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren. Het uitgebreide pakket softwareoplossingen van Aptean sluit naadloos aan bij de visie van Snack Connection voor een datagedreven, papierloze organisatie. De software biedt het bedrijf essentiële functies zoals beheer van meerdere locaties, traceerbaarheidsfunctionaliteiten en allergenenbeheer, samen met de mogelijkheid om de productie-efficiëntie te optimaliseren en waardevolle inzichten te verkrijgen voor weloverwogen besluitvorming.

"De oplossingssuite van Aptean is een alles-in-één pakket met alle voedselspecifieke functionaliteit die we nodig hebben. We denken dat we hiervan kunnen profiteren door onze processen te standaardiseren, op basis van de best practices waarop de software is ontwikkeld", aldus Martijn van Gink, ICT-manager bij Snack Connection. "De beslissing om met Aptean samen te werken is gedreven door onze wens om onze activiteiten te moderniseren en een grotere efficiëntie te bereiken. De bewezen staat van dienst van Aptean in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, en de toewijding om onze unieke behoeften en lokale bedrijfscultuur te begrijpen, maakte het een duidelijke keuze voor ons."

Door processen te standaardiseren en cloud technologie te omarmen, anticipeert Snack Connection op kortere inwerkperiodes voor nieuwe medewerkers en verbeterde cybersecurity. Aptean's lokale leiderschap en toewijding aan het begrijpen van de bedrijfscultuur van Snack Connection hebben het partnerschap verder verstevigd, waardoor een soepele overgang naar de nieuwe softwareomgeving is verzekerd.

"Bij Aptean geloven we dat succes is gebaseerd op sterke partnerschappen en het begrijpen van de bedrijven van onze klanten. We kijken ernaar uit om Snack Connection te ondersteunen bij het inzetten van onze toonaangevende ERP-oplossingen om de activiteiten te stroomlijnen, de groei te stimuleren en een concurrentievoordeel te behouden in de huidige dynamische Food & Beverage-markt", aldus Duane George, President EMEA en APAC bij Aptean.

Voor meer informatie:
Aptean
Tel: 076-5042520
[email protected]
www.aptean.com

www.snackconnection.nl

Publicatiedatum: