Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe accomodatie voor arbeidsmigranten 'Valkenvoort' in Waalwijk

BGO Expat Housing opent voor T&S Flexwerk een nieuwe en zeer duurzame accommodatie voor arbeidsmigranten, "Valkenvoort" in Waalwijk. De locatie waar voormalig horecagelegenheid 't Snoekske zich bevond, heeft plaatsgemaakt voor een verblijf voor arbeidsmigranten. Een lang gekoesterde wens van uitzendbureau T&S Flexwerk uit Waalwijk, daar zij vanaf nu een groot deel van haar flexwerkers huisvesting kunnen bieden, wat voldoet aan de allerlaatste standaarden en eisen. "De nieuwe accommodatie biedt moderne faciliteiten en de reisafstand van onze flexwerkers naar onze klanten wordt hiermee beperkt. Dit maakt onderdeel uit van onze ambitie om verder te groeien en past bij de kwaliteit die wij aan zowel klanten als flexwerkers willen bieden" vertelt Ronald Boudewijn, Managing Director van T&S Flexwerk, onderdeel van Home of People.

Na het ontwerpen (Architectenbureau Goedehuizen) en het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor de bouw van de accommodatie, heeft BGO (Brabants Glorie Ontwikkeling) Expat Housing de opdracht voor de realisatie hiervan belegd bij Aannemingsbedrijf De Wit uit Drunen. Eind 2023 zijn zij gestart met de grondwerkzaamheden en nu bijna één jaar later staat er een State-of-the-Art onderkomen voor 270 arbeidsmigranten. Op 25 september aanstaande wordt het complex officieel en feestelijk geopend door Frank Spierings, wethouder Economische Zaken van de gemeente Waalwijk. Onder de genodigden zijn uiteraard de betrokken partijen, maar ook buurtbewoners, onderaannemers, leveranciers en collega's.

Hotel Valkenvoort bestaat uit 6 gebouwen met in totaal 54 appartementen die geschikt zijn voor het huisvesten van 270 arbeidsmigranten. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid, voor zowel fietsen als auto's. T&S Flexwerk beheert de accommodatie zelfstandig en zorgt voor 24/7 bereikbaarheid. T&S Flexwerk heeft in samenwerking met de gemeente Waalwijk een ruimte ter beschikking gesteld om de arbeidsmigranten wegwijs te maken in de gemeente Waalwijk. De accommodatie is uitgerust met diverse voorzieningen, waaronder een sportveld geschikt voor zowel het uitoefenen van basketbal als voetbal.

Duurzaamheid is een belangrijk thema geweest bij de ontwikkeling van het hotel. Zo bestaat het hotel volledig uit houtbouw (CLT), wordt energie volledig opgewekt door zonnepanelen en zorgen grote accu's voor energieopslag. "We kijken terug op een zeer geslaagd traject en een meer dan positieve samenwerking met alle betrokken partijen. Met een grote glimlach en vol enthousiasme zullen wij onze eerste flexwerkers verwelkomen!"

Voor meer informatie:
Ronald Boudewijn
T&S Flexwerk
www.homeofpeople.nl

Publicatiedatum: