Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mazurkas Hotel in Ożarów Mazowiecki bij Warschau, 27-28 november

1st International Strawberry-Raspberry Conference - Berry Forum 2024 in Polen

De 1st International Strawberry-Raspberry Conference - Berry Forum 2024 heeft als doel de meest recente informatie te verstrekken over de teelt en afzet van aardbeien en frambozen. Adviseurs, telers en handelaren uit heel Europa worden uitgenodigd om deel te nemen. Dit is een gelegenheid om lezingen bij te wonen die worden gepresenteerd door deskundigen uit Polen en het buitenland. De discussies over de huidige vereisten voor de afzet van zachtfruit in binnenlandse en buitenlandse retailketens zullen naar verwachting ook zeer interessant zijn.

Dit nieuwe evenement is bedoeld voor iedereen die zich richt op moderne en winstgevende teelt van aardbeien en frambozen. De conferentie vindt plaats op 27-28 november in het Mazurkas Hotel in Ożarów Mazowiecki bij Warschau.

27 november - Dag 1 is gewijd aan aardbeien:
De volgende onderwerpen zullen worden besproken:
Optimale systemen en rassen voor beddenteelt. Is het telen van aardbeien in de vollegrond nog steeds rendabel? Beddenteelttechnologie voor versnelde oogst, Zaailing- en rasselectie voor tunnelteelt, Biologische oplossingen in de aardbeienteelt; Voedingsstoffenmanagement in substraatteelt; Bemestings- en fertigatieprogramma's; Teeltmonitoringsystemen; Doordragende rassen; Verwachtingen van de retail; Fruit verkopen in supermarkten; Problemen met misvormd fruit in doordragende rassen.

De eerste dag wordt afgesloten met een banket voor de deelnemers.

28 november - Dag 2 staat in het teken van frambozen:
De onderwerpen zijn onder andere:
-Rassen- en teelttechnologieselectie, Toekomstige trends in grondloze teelt, Beheer van voedingsoplossing, Juiste bereiding van voedingsoplossing, Teelttechnologieën voor enkele en dubbele fruitoogst, Beschermingsprogramma's, Rol van biologische producten, Bestrijding van spint en Drosophila suzukii, Wereldwijde trends in de veredeling van frambozen, Vereisten voor nieuwe frambozenrassen, Arbeids- en personeelsmanagement en Discussie over de Europese frambozenmarkt.

Tickets tegen lagere prijzen zijn alleen beschikbaar tot 15 oktober.

Voor meer informatie:
www.berryforum.pl/en

Publicatiedatum: