Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Goede vraag naar temperatuurloggers nu internationale AGF-handel weer toeneemt"

De zeevrachttarieven vertonen sinds midden juli een neerwaartse trend, wat indirect een opleving in de internationale AGF-handel stimuleert. Het is het hoogseizoen voor fruit op het noordelijk halfrond en met de groei van het import- en exportvolume is ook de marktvraag naar temperatuurloggers voor logistieke toepassingen gestegen. Beijing Sino-Agricultural Biosciences, een fabrikant en distributeur van temperatuur- en vochtigheidsloggers, heeft deelgenomen aan de Asia Fruit Logistica, waar het zijn Metech wegwerp USB-temperatuurlogger onder de aandacht heeft gebracht.

"Ik denk dat de wegwerp USB temperatuur- en vochtigheidslogger het grootste marktpotentieel heeft van de vele categorieën loggers", vertelt bedrijfsleider Siya Wang. "Voor de 4G-loggerserie bestrijkt het netwerk niet genoeg gebieden en door de onstabiele omgeving van de chipindustrie zijn de productiekosten gestegen. Daarom hebben we de verkoop van onze 4G-producten begin vorig jaar opgeschort om ons te concentreren op de promotie en verkoop van het basismodel, Metech."

"De Metech wegwerploggers worden geleverd in een voedselveilige en waterdichte verpakking. De loggers zijn eenvoudig te gebruiken. Klanten kunnen het apparaat gewoon op hun computer aansluiten, waarna automatisch een PDF-temperatuurrapport wordt gegenereerd zonder dat daarvoor speciale software of een reader nodig zijn."

"Het belangrijkste voordeel van de Metech USB-temperatuurloggers voor eenmalig gebruik is dat ze kosteneffectief zijn en voldoen aan de basisbehoeften van handelaren. De USB-modellen hangen niet af van een netwerk en zijn zes tot tien keer goedkoper dan de 4G-producten", aldus Siya.

Over de Asia Fruit Logistica zegt Siya dat de openingstijden van de derde dag als gevolg van de weersomstandigheden licht waren aangepast. "Het aantal bezoekers daalde, maar ons onderhandelingsschema was strak tijdens de beurs. We zijn hier tevreden over."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co., Ltd.
Tel/Whatsapp: +86 13436307220 (China)
[email protected]