Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frederik De Paep nieuwe CEO Primoris Group

Primoris Holding kondigt een nieuw hoofdstuk aan. Zo is Frederik De Paep per 2 september de nieuwe CEO van Primoris Holding, geworden. Hij neemt deze rol op zich met de steun van oprichter en de drijvende kracht achter Primoris Group, mevrouw Carine De Clercq. "Mevrouw De Clercq blijft een rol spelen binnen ons bedrijf. Ze zal nauw samenwerken met de heer De Paep om een naadloze overgang te waarborgen."

"Sinds het begin van Primoris, en zelfs daarvoor met de oprichting van Fytolab in 2001, heeft mevrouw De Clercq onze organisatie geleid met ongeziene toewijding, vertrouwen en trots. Haar leiderschap was van belang voor de internationale uitbreiding van onze vestigingen (Bulgarije, Colombia, Costa Rica en Ecuador) en natuurlijk de oprichting van Primoris België. Ook op commercieel vlak speelde zij een cruciale rol in het uitrollen van activiteiten in Nederland en Frankrijk. Primoris zou vandaag niet staan waar het staat zonder de visie en onuitputtelijke inzet van mevrouw De Clercq. Een reden om uit te kijken naar de toekomst", aldus het bedrijf.Frederik De Paep wordt voorgesteld als nieuwe CEO van de Primoris Groep. "Met een achtergrond in chemische ingenieurswetenschappen en een managementopleiding (MBA) brengt de heer De Paep waardevolle kennis en ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Zijn carrière omvat leidinggevende posities, zoals projectleider bij DEME, een bedrijf in baggerwerken en maritieme constructies, en CEO bij Fiers, een Belgische KMO in de voedingsindustrie. De heer De Paep beschikt over een sterk gevoel voor ondernemerschap en heeft ruime ervaring in verschillende fusie- en overnametrajecten. Bovendien strekt zijn ervaring zich uit tot interim management en consultancy, wat hem een brede kijk op bedrijfsleiderschap geeft. We hebben er alle vertrouwen in dat het leiderschap van de heer De Paep Primoris Holding naar nieuwe hoogten zal brengen, voortbouwend op de sterke fundamenten van vandaag."

Voor meer informatie:
Primoris Holding
Tel: +32(0)9 330 10 10
[email protected]
www.primoris-lab.com

Publicatiedatum: