Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tien jaar Seed meets Technology: "Over twee jaar niet meer handmatig tellen"

Tholen - Zaadtechniekbeurs Seed meets Technology bestaat dit jaar 10 jaar. Ook deze jubileumeditie wist internationaal vakpubliek de beurshal bij Vertify in Zwaagdijk weer goed te vinden.

"Nieuwe dingen hebben we nodig", sprak Johan Kos tijdens de standhoudersborrel na beursdag twee. De directeur van beursorganisatie Vertify kan na tien edities tevreden vaststellen dat die 'nieuwe dingen' jaarlijks weer te vinden zijn op Seed meets Technology.


ADI pakte uit met een grote stand, met uiteraard de Seedling Scan Pro op rechts

Verwacht in Zwaagdijk geen hordes mensen. De beurs is de plek bij uitstek waar echt vakpubliek zich komt laten informeren over de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Eén van die ontwikkelingen is een steeds verdere mate van mechanisatie en automatisering, bijvoorbeeld op het gebied van tellen en fenotyperen.

Een van de standhouders sprak de verwachting uit dat het handmatig tellen van trays om te zien welk plantje wel en welk plantje niet of niet goed is opgekomen verleden tijd is. Met beeldherkenningsoftware kan steeds meer.


Anton Hulsegge met Pollina 2.0, een gaasoplossing voor windbestuivers

Naast een beursvloer met een veertigtal standhouders wordt er ook een groeiend aantal presentaties tijdens de beurs gehouden. Een presentatie gemist? Na afloop van de beurs komen de presentaties ook online beschikbaar.

Samen met de combinatie met een bezoek aan de demovelden van veredelingsbedrijven tijdens week 39 is een bezoekje aan Seed meets Technology voor velen inmiddels vaste prik. In tien jaar tijd is de beurs gegroeid en ook steeds internationaler geworden, met als primeur tijdens editie tien de eerste Aziatische standhouder.

Al blijft ook het ons-kent-ons-gehalte hoog, met bovendien een duidelijk Noord-Hollands tintje. Zoek de molen in het fotoverslag van de woensdagmiddag.

Voor meer informatie:
Seed meets Technology
[email protected]
www.seedmeetstechnology.com