Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo versnelt uitbreiding in België door overdracht filialen aan ondernemers

Jumbo zet in België de strategie voort om winkels over te dragen aan ondernemers, met de recente aankondiging dat de filialen in Zedelgem en Deurne in november aan ondernemers worden overgedragen. Dit blijkt uit een interview van Gondola met Peter Isaac, de managing director van Jumbo België en CEO Ton van Veen. De strategie maakt deel uit van een groter plan om meer filialen in Vlaanderen te verzelfstandigen.

Jumbo streeft ernaar om voor nieuwe vestigingen samen te werken met ondernemers, een strategie die volgens Isaac betere resultaten oplevert. De aanpak blijkt succesvol; meer dan de helft van de Belgische Jumbo-vestigingen is nu in handen van zelfstandige ondernemers, wiens winkels beter presteren door hun lokale inzicht en klantenkennis. Deze verandering begon vorig jaar en zet zich voort met verdere overdrachten, waarbij Jumbo een kwalitatieve groei en een sterkere marktpositie in België nastreeft.

Bron: Gondola

Publicatiedatum: