Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Genuine Coconut (Spanje)

Kant-en-klare jackfruit op de beurs in Madrid"

Hoewel het fruitaanbod vandaag de dag best ruim is, zijn er toch nog enkele onbekende fruitsoorten. Zo is er eentje die ook verrassend veelzijdig blijkt te zijn: als hij rijp is, is het een sappige vrucht, en als hij nog niet de volle rijpheid heeft bereikt, wordt hij door z'n stevige vruchtvlees in veel landen over de hele wereld als een vervanger voor vlees gezien. We hebben het over jackfruit, ook aangeboden door het Spaanse bedrijf Genuine Coconut.

"Op de komende Fruit Attraction willen we speciale aandacht besteden aan ons jackfruit in kant-en-klare verpakkingen", zegt Ana Molina, sales manager bij Genuine Coconut. "Jackfruit is een vrucht die geleidelijk voet aan de grond krijgt op de Spaanse en Europese markt. In Azië en Latijns-Amerika is deze fruitsoort evenwel erg bekend. Het is een heel bijzonder product, dat niet alleen bekend staat als de grootste fruitsoort ter wereld, maar ook als de vrucht van de zeven smaken. Als hij rijp is, heeft hij een zoete en milde smaak en als hij nog onrijp is, is de smaak eerder neutraal en de textuur vlezig. Wij werken met jackfruit in de onrijpe fase."

"Genuine Jack is ideaal voor wie een volledig natuurlijk ingrediënt in veganistische recepten wil opnemen. We snijden en koken het fruit voor, zodat de consument het alleen maar hoeft op te warmen en toe te voegen aan zijn gerechten. Het wordt geleverd in een handige hersluitbare verpakking met twee porties en we bieden vier verschillende smaakopties aan: neutraal, tayine curry, barbecue en met truffelsmaak."

Jackfruit is een aanvulling op het kokosaanbod van dit bedrijf, dat in verschillende formaten op de markt wordt gebracht, van kokosstukjes en toppings tot kokos om te drinken. "Deze producten zijn al in meerdere winkels te verkrijgen. Zo is Genuine Coconut Drink&Eat het geknipte product voor wie wil genieten van zowel kokoswater als kokosvlees. We hebben ook kokosnoten puur voor het water, omdat hun vruchtvlees erg dun en gelatineachtig is. Er zit een hele wereld achter de kokosnoot en in de afgelopen negen jaar hebben we ons assortiment uitgebreid om producten te bieden met toegevoegde waarde voor de consument", benadrukt Ana.

"Dit jaar nemen we deel aan de Fruit Attraction als mede-exposant op de gezamenlijke stand van Aragón Alimentos (7C13A). We zullen er proeverijen houden zodat bezoekers van de beurs kennis kunnen maken met onze kokos en jackfruit. We weten zeker dat ze er dol op zullen zijn."

Voor meer informatie:
Genuine Coconut
Ctra. N-232 - Km. 271.200
50690 Pedrola (Zaragoza) – Spanje
Tel: +34 976 619 263
[email protected]
https://genuinecoconut.com

Publicatiedatum: