Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Succesvolle groei dankzij AVN en haar partners

Omzet Boerderijwinkel Géron stijgt met 23,4 % na make-over

Boerderijwinkel Géron uit Mechelen (LB) heeft na een goed voorbereide winkelverbouwing en nieuwe routing en inrichting een omzetstijging weten te realiseren van 23,4%. "Deze indrukwekkende groei werd gerealiseerd na de succesvolle samenwerking tussen Géron en AVN, ondersteund door de expertise van consultants Anne Visser en Hans Ravensbergen", zo meldt de branchevereniging trots.

Géron had plannen om de winkel te verbouwen en heeft daarbij via AVN de hulp van Anne en Hans ingeroepen. "Met elkaar hebben we gekeken naar de huidige situatie (incl. cijfers) en naar de ambities en mogelijkheden. Vanuit dat vertrekpunt is samen met eigenaresse Jenny Géron de nieuwe indeling van de winkel ontworpen, waarbij een goed rendement centraal stond. De cijfers tonen tot nu een sterke vooruitgang op meerdere vlakken, waaronder klantenaantallen en bestedingen per klant."

Resultaten
De resultaten zijn gebaseerd op een vergelijking tussen de maanden april tot en met juli 2023 en dezelfde periode in 2024. Het succes van Géron benadrukt de waarde van het investeren in nieuwe presentatievormen en een innovatieve aanpak. Naast de omzetgroei stegen de klanten­aantallen met 14% en de gemiddelde bestedingen per klant zagen een toename van 8%.

Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
+31 (0)318 440 222
[email protected]
www.avn.nu
AVN_bedrijfsadvies

Publicatiedatum: