Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaarevent Greenport West-Holland viert 10-jarig jubileum

Het is feest bij Greenport West-Holland. Dit jaar bestaan ze namelijk 10 jaar. Dat vieren ze tijdens hun Jaarevent, op 29 november. Het thema van het event is 'toekomstgericht ondernemen'.

10 jaar Greenport West-Holland
Greenport West-Holland werd in 2014 opgericht als een triple helix-organisatie, ofwel een netwerk van ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek. Samen werken ze aan een gezonde, vitale en duurzame toekomst voor het regionale tuinbouwcluster én aan grote maatschappelijke uitdagingen. Greenport West-Holland verbindt partijen binnen en buiten het glastuinbouwcluster.


Zo begon het. Het Startevent van Greenport West-Holland bij Anthura in 2014

Programma 29 november
Tijdens het Jaarevent op 29 november kijkt Greenport West-Holland terug op wat ze bereikt hebben. En ze kijken vanzelfsprekend vooruit. Dat doen ze aan de hand van hun nieuwe programma en drie ambities: Op weg naar een Circulaire Greenport, Een samenhangend en betekenisvol Ruimtelijk Economisch Cluster en Mondiaal leidend in kennis en innovatie.

Greenport heeft een afwisselend programma samengesteld over de toekomst van ondernemen in de regio. Zo vertelt tech-expert Jim Stolze op verrassende wijze over de toekomst van digitalisering en robotisering in het glastuinbouwcluster. Tijdens boeiende paneldiscussies gaan ze in op onder meer de energietransitie en de toekomst van verslogistiek. En er zijn muzikale intermezzo's. Dagvoorzitter is Rob Veenman.

Growers United
De locatie van het event is dit jaar Growers United (Honderdland 899, 2676 LV Maasdijk). Deze coöperatie is een van de grotere spelers in de productie, verpakken en verkoop van vruchtgroenten in Europa.

Programma
14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Aanvang
16.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Aanmelden
U kunt zich hier online aanmelden.

Voor meer informatie:
Greenport West-Holland
[email protected]
https://greenportwestholland.nl/

Publicatiedatum: