Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Achteraf betalen kan binnenkort ook in fysieke winkels

Klarna lanceert zijn methoden van achteraf betalen op de fysieke betaalterminals van Adyen in Europa, Noord-Amerika en Australiƫ, zo melden de bedrijven. "We willen dat consumenten overal en bij het afrekenen met Klarna kunnen betalen", zegt David Sykes, Chief Commercial Officer bij Klarna. "Onze sterke samenwerking met Adyen geeft een enorme boost aan onze ambitie om flexibele betalingen op een nieuwe manier naar de winkelstraat te brengen." Na deze proeffase zou het nieuwe aanbod in oktober beschikbaar moeten zijn voor een bredere uitrol.

"We zijn verheugd om samen te werken aan deze pilot en shoppers een nieuwe, flexibele manier van betalen te bieden die de winkelervaring opnieuw zal definiƫren", zegt Alexa von Bismarck, President EMEA bij Adyen. "Deze lancering benadrukt de kracht van onze samenwerking met Klarna, aangezien we hun Buy Now Pay Later (BNPL) betaalmethode voor het eerst naar de terminals in de winkel brengen. We zien dat consumenten veel geven om het contactpunt in de winkel en merken waarderen die hen in staat stellen te betalen hoe ze willen - dat is uiteindelijk waar deze samenwerking met Klarna om draait."

Het is nog onduidelijk welke winkels in Nederland de optie om achteraf te betalen daadwerkelijk gaan aanbieden, zo meldt Niels Kooloos in de Tech Update bij BNR. Beluister hier zijn uitleg over de nieuwe mogelijkheid tot achteraf betalen.

Bron: Klarna

Publicatiedatum: