Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenrestaurant als 'bistro 2.0' in Nijmegen

Restaurant Flores in Nijmegen heeft zijn koers veranderd van een traditionele bistro met veel vlees en vis naar een modern restaurant dat zich richt op duurzame groentegerechten, zo schrijft NRC. Chef Luuk Freriks heeft de focus verlegd naar lokale en biologische ingrediƫnten, met gerechten zoals groentencharcuterie. Lees hier meer.

Publicatiedatum: