Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgrigateOne neemt Nederlands bedrijf LogisticDocuments.com over

AG1 heeft LogisticDocuments.com overgenomen, een Nederlands SaaS-bedrijf dat zich richt op supply chain management in de AGF.

Deze overname vergroot de wereldwijde reikwijdte van AG1 en versterkt het vermogen om geïntegreerde oplossingen te bieden voor agrarische toeleveringsketens, van boer tot retailer.

"We zijn verheugd om het team van LogisticDocuments.com te verwelkomen", zei Greg Whitaker, CEO van AG1. "Hun expertise in AGF logistiek sluit perfect aan bij onze visie om de agrofoodsector te verbinden en te stroomlijnen. "Samen zullen we innovatie stimuleren en meer waarde toevoegen aan de gehele toeleveringsketen."

LogisticDocuments.com is gespecialiseerd in het digitaliseren van logistieke workflows voor verladers van versproducten, wat operationele effectiviteit en schaalbaarheid bevordert. Deze overname stelt AG1 in staat om deze mogelijkheden te integreren in zijn bestaande AgTech-oplossingen.

AG1 en LogisticDocuments.com zijn beiden ontstaan in de AGF. Enkele jaren geleden was AG1's eerste klant de Zuid-Afrikaanse citrusteler Limpopo Citrus. De eerste klant van LogisticDocuments.com was de Nederlandse retailserviceprovider en importeur Olympic Food Group, die ook in het bedrijf investeerde. Olympic Food Group heeft nu haar belang in LogisticDocuments.com verkocht aan AgrigateOne.

"We kijken ernaar uit om ons aan te sluiten bij AG1," zei David Van den Heuvel, CEO en mede-eigenaar van LogisticDocuments.com. "Met onze gecombineerde krachten kunnen we telers, verladers, retailserviceproviders en retailers van AGF helpen bij het aanpakken van strategische uitdagingen zoals operationele effectiviteit en schaalbaarheid, maar ook opkomende thema's zoals ESG-rapportage (CSRD) en productbeschikbaarheid."

AG1 & LogisticDocuments.com-team staan samen op Fruit Attraction 2024

Voor meer informatie:
LogisticDocuments.com
+31 (0) 180 790 010
[email protected]
www.logisticdocuments.com

Publicatiedatum: