Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kebab van knolselderij bij nieuw restaurant in Amsterdam

Vanaf 27 september opent Karma Kebab een restaurant in het hart van Amsterdam op Leidsekruisstraat 10. Na eerdere winkels in Utrecht, en eerdere pop-ups op bekende plekken als Pong House of Ping en de Marktkantine, opent Karma Kebab nu officieel haar deuren in de Nederlandse hoofdstad.



De smaak van Karma Kebab
Het restaurant serveert alles van de inmiddels beroemde kebab in zuurdesem pita's tot loaded fries, snackplatters en hun huisgemaakte knoflooksaus. "Kebab heeft een rijke geschiedenis, maar wordt vaak gezien als snelle, vette hap voor na het stappen. Dat is zonde, want kebab heeft een rijke, culinaire geschiedenis," vertelt oprichter Pascal Labrie. "Bij Karma Kebab geven we het gerecht een moderne, plantaardige twist, geïnspireerd op tradities van over de wereld."

Van festivals naar de stad
Karma Kebab begon ooit als een gedurfde festivalfoodtruck, maar is inmiddels uitgegroeid tot een foodmerk met vaste locaties. Na de opening van hun eerste restaurant in Utrecht in 2022, is nu Amsterdam aan de beurt. "We hebben grootse plannen voor de toekomst, maar blijven altijd trouw aan onze roots: lekker eten, lekker flirten en natuurlijk een dansje wagen," aldus Labrie.

Good Karma en lekker eten
Karma Kebab is een merk dat bewust afziet van termen als duurzaamheid en vegan, maar achter de schermen precies weet waar ze mee bezig zijn. "Good Karma is not just in the taste," vertelt Labrie. "We willen laten zien dat je met een beetje creativiteit én verantwoordelijkheid een verschil kunt maken."

Voor meer informatie:
Karma Kebab
020 - 308 69 80
[email protected]
www.karmakebab.nl

Publicatiedatum: