Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25-jarig jubileum Willem Dijk Junior

Vandaag viert Willem Dijk AGF een bijzondere mijlpaal: Willem Dijk Junior is officieel 25 jaar in dienst bij Willem Dijk AGF.

Hoewel dit indrukwekkende jubileum vandaag wordt gemarkeerd, liep Willem al rond op de werkvloer vanaf het moment dat hij kon lopen. Hij groeide op in het prachtige bedrijf dat zijn vader, Willem Dijk senior, met veel toewijding en vakmanschap heeft opgebouwd.

Willem's weg naar de directiekamer was er een van hard werken, leren en volhouden. Hij begon zijn carrière als chauffeur. Naast zijn studie maakte hij al verschillende ritten, waarmee hij zijn eerste stappen in het vak zette.

Niet veel later stapte hij de loods in, waar hij zijn vaardigheden verder ontwikkelde en doorgroeide tot loodschef.

Zijn talent en passie bleven niet onopgemerkt, en al snel werd hij betrokken bij de verkoop en het commerciële hart van het bedrijf. Eén van zijn grootste wapenfeiten is het opzetten van de Duitse handel, die nu een belangrijk onderdeel vormt van het succes van Willem Dijk AGF.

Willem heeft het bedrijf met hart en ziel naar nieuwe hoogten gebracht. Voor hem is dit geen werk, maar een pure hobby vol passie.

"Zijn toewijding, visie en leiderschap hebben de naam Willem Dijk AGF groot gemaakt, en we kijken ernaar uit om samen nog vele jaren voort te bouwen op dit sterke fundament", aldus zijn collega's.

"Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal, Willem! Op naar de volgende 25 jaar vol succes en passie!"



Wil je Willem feliciteren met zijn jubileum? [email protected] / 06 15 15 01 76

Publicatiedatum: