Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Powershake- en soepproductielijnen van Amfresh UK op online veiling

De online veiling van productielijnen voor powershakes en zuivelvrije soepen van Amfresh UK Ltd, door Industrial Auctions is van start gegaan. Onder de geveilde items bevinden zich een kook- en menginstallatie voor soepen, bestaande uit onder andere NAT'L BD / D.C. Norris & Co meng- en kookvaten, Alfa Laval centrifugaalpompen, een schakelkast, een draaizuigerpomp en platforms. Een ander interessant kavel is de complete fermentatie-installatie, inclusief een Bertoli homogenisator, een Gemak pasteur en een balanceertank met roerwerk.

Er zijn nog veel meer kavels beschikbaar, variƫrend van voedselverwerkings- tot verpakkingsmachines en bedrijfsuitrusting. Dit omvat onder andere een fruitverwerkings- en schilmachine van ZTI Smart Machines, een CMI groentesnijmachine, doseermachines, verticale verpakkingsmachines, vul- en sluitmachines, kartonsluitmachines en werktafels.

Kijk op de website voor meer informatie. De veiling eindigt op 10 oktober.

Publicatiedatum: