Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileum Eddy Jager: 45 jaar in de AGF

Vandaag is het precies 45 jaar geleden dat Eddy Jager officieel aan het werk ging in de groenten en fruit. Met zijn Simca 1000 ging hij vanaf die dag de boer op om zijn handel te slijten. De eerste 19 jaar werkte hij als grossier en breidde uit met twee groentewinkels en een groentesnijbedrijf. Daarna werkte Eddy vele jaren als importmanager bij diverse firma's in Nederland. Vanaf 2018 werkte hij in Duitsland bij Greenyard Fresh GmbH als Sourcing manager en later als Group Sourcing manager voor Greenyard Fresh NV Belgium.

De interesse voor de groenten- en fruithandel was al vroeg bij hem gewekt doordat zijn ouders een grossierderij in Assen runden. Op jonge leeftijd ging hij in de weekenden met de fiets langs de deuren om sinaasappels en appels te venten. Vooral in de wintermaanden werd er veel geld verdiend. Als de wegen onbegaanbaar waren door sneeuw bond hij de kratjes fruit op de slee en profiteerde dan extra van de gunfactor van zijn trouwe klanten.

Inmiddels runt hij sinds een aantal jaren een eenmanszaak : Eddy Jager Global Sourcing Guidance B.V. Eddy geniet ervan om weer eigen baas te zijn. Vanuit zijn kantoor aan huis spreekt hij dagelijks met de leveranciers en bedient hij zijn klanten. Hij heeft gedurende zijn carrière veel kennis vergaard en mooie relaties opgebouwd en is nog altijd zeer bevlogen in het werk. Van stoppen is geen sprake, want de handel geeft hem nog elke dag veel voldoening.

Vandaag wordt Eddy Jager in het zonnetje gezet, want 45 jaar AGF is best een feestje waard!

Wil je Eddy feliciteren? Mob: +31 (0)6 13847477 / [email protected]

Publicatiedatum: