Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-bedrijven in race voor NHN Business Awards 2024

Verschillende Noord-Hollandse AGF-bedrijven zijn genomineerd voor de NHN Business Awards 2024.De NHN Business Awards kent vier categorieën waarin bedrijven kunnen schitteren: namelijk MKB Klein (5-15 FTE), MKB Midden (16-50 FTE), Grootbedrijf (>50 FTE) en Thema Award Food & Agri.


Volgens Dick Schaap kunnen de medewerkers hun geluk niet op en voelen zich net zo trots als een rijpe tomaat in de zon. En Dick zelf? Die is zo blij dat hij zelfs zijn favoriete appelboom een schouderklopje geeft!

Voor de categorie MKB Midden is Dick Schaap Horecagroothandel genomineerd (zie foto). Voor de Thema Award Food & Agri zijn zowel VD Holland, Van der Plas Sprouts en Koolen Champignons / Van Koolen BV in de race.

Op donderdag 7 november zal de spannende finale plaatsvinden in de prachtige setting van de Cultuurkoepel in Heiloo. Tijdens deze avond worden maar liefst 6 Awards uitgereikt. Naast de Awards voor de 4 categorieën zal er ook een Award voor de beste Pitch worden toegekend, evenals een publieksaward.

Klik hier om te stemmen

Publicatiedatum: