Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Orus Logistics

"Met één klik weten zowel exporteurs als hun klanten te allen tijde waar hun goederen zich bevinden"

Over de Europese wegen rijden er meer dan 6,4 miljoen vrachtwagens die tonnen goederen vervoeren, zo blijkt uit cijfers van de Europese Federatie van Autoproducenten (Acea). Zo exporteerde Spanje vorig jaar 11,3 miljoen ton groenten en fruit, waarvan het gros over de weg en waarvoor elk incident met een langere transittijd, gezien de bederfelijke aard van de goederen, mogelijk een probleem vormt.

"Mijn ervaring als exporteur van groenten en fruit uit Almería heeft me ertoe aangezet een applicatie te ontwikkelen om de communicatie tussen logistieke bedrijven en hun klanten te versnellen en het voor exporteurs gemakkelijker te maken om te weten waar hun goederen zich op een bepaald moment bevinden", legt Juanjo Barrionuevo uit. "Zo ontstond het Orus Logistics platform, dat we sinds september 2024 op de markt brengen."

"Met deze applicatie zullen zowel exporteurs als hun klanten op elk moment kunnen weten waar hun goederen zich bevinden en wat het verwachte moment van aankomst is, zonder lange telefoongesprekken te hoeven voeren met transportbedrijven om de status van hun zending te weten te komen."

"Realtime locatie-informatie zal bedrijven helpen om tijd, kosten en middelen te besparen. En het zal vervoerders in staat stellen om de service aan hun klanten te verbeteren door het stroomlijnen van de communicatie, niet alleen in gevallen waarin goederen zijn verzonden door een enkele klant, maar ook in gevallen van groupage, waar de complexiteit van het melden van incidenten toeneemt."

Orus Logistics is een wereldwijd platform dat geschikt is voor het traceren van elk type goederen in het vervoer over de weg en is beschikbaar in vier talen: Spaans, Engels, Frans en Duits. "Elk transportbedrijf krijgt toegang tot het platform via de app en kan deze dienst aanbieden aan zijn klanten, voor wie het volledig gratis zal zijn."

"De applicatie is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken voor zowel logistieke bedrijven als klanten, en heeft naast de versie voor smartphones ook een versie voor pc. De status, locatie of een incident kan overal en op elk apparaat worden gecontroleerd."Bovendien blijven we in contact met gebruikers om te luisteren naar hun ervaringen en suggesties, om, indien nodig, bijkomende tools te implementeren die het platform nog verder verbeteren", aldus Juanjo. "Zoals we allemaal weten, is tijd geld, en met Orus Logistics willen we helpen om het zo efficiënt mogelijk te beheren."

Voor meer informatie:
Orus Logistics
Tel.: +34 629 819 035 (Spanje)
[email protected]
www.oruslogistics.es

Publicatiedatum: