Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijke Vezet groeit en bouwt nieuwe productielocatie in Warmenhuizen

Koninklijke Vezet is begonnen met de bouw van een nieuwe productielocatie in Warmenhuizen, tegenover de bestaande locatie. "Door groeiende afzet van onze klanten Albert Heijn en Delhaize is het nodig om onze productiecapaciteit uit te breiden om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar lekkere en gezonde convenience groente- en fruitproducten", meldt het bedrijf.


Anouk Wissink (algemeen directeur Koninklijke Vezet) en Marcel Jacobs (CEO Kramer Food Family).

De nieuwe locatie wordt 35.000 m² groot en is bedoeld voor het produceren van kant-en-klare salades, verse maaltijden, verse pizza's en nieuwe convenienceproducten op basis van verse groente. ​​Vanaf eind 2026 is de nieuwe productielocatie operationeel.

Koninklijke Vezet is onderdeel van de Kramer Food Family, die de bouw van de nieuwe faciliteit mogelijk maakt. Kramer Food Familiy is één van de grootste Europese spelers op het gebied van vers gesneden groente- en fruitproducten. Het familiebedrijf omvat 11 productielocaties in 6 landen en levert met inzet van circa 4.200 medewerkers meer dan 1.000 verschillende producten.

Voor meer informatie:
Koninklijke Vezet
www.vezet.nl

Publicatiedatum: