Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

België: Solucious neemt grossier Délidis over

Nederland: Omzet retail in augustus met bijna 2% gestegen
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldt dat de omzet van de retailhandel in augustus 2024 1,8% hoger was dan in augustus 2023. Het verkoopvolume steeg met 1,5%. De omzet in supermarkten daalde met 2,6%, terwijl de omzet in speciaalzaken met 9,7% toenam.
Bron: cbs.nl

Spanje: Eroski ziet 2,5% omzetgroei
De Spaanse coöperatieve retailer Eroski heeft een omzetstijging van 2,5% in de eerste helft van zijn boekjaar gerapporteerd tot €2,86 mld. De nettowinst daalde met €19,7 mln, tot €50,2 mln, als gevolg van de toegenomen prijsconcurrentie en uitzonderlijk sterke resultaten in het begin van 2023.
Bron: esmmagazine.com

België: Solucious neemt grossier Délidis over
De foodservicespecialist Solucious van Colruyt Group heeft een akkoord bereikt met Peeters-Govers Groep om 100% van de aandelen van Délidis over te nemen. Solucious is actief als grossier en levert voedingsproducten aan professionele klanten in heel België. Délidis levert groenten en fruit van de hoogste kwaliteit en biedt een hoog niveau van service aan haar klanten.
Bron: press.colruytgroup.com

Polen's Zabka mikt op $1,7 miljard beursgang
De Poolse gemakswinkel groep Zabka is van plan om tot 6,45 miljard zloty ($ 1,67 miljard) op te halen voor de aandeelhouders in haar beursgang deze maand, mogelijk de grootste beursgang in Warschau sinds 2020.
Bron: reuters.com

VK: Innocent Drinks onthult nieuwe look
Innocent Drinks introduceert een nieuw verpakkingsontwerp om consumenten te helpen navigeren door het assortiment sappen, smoothies, innocent plus en super smoothies. De nieuwe ontwerpstrategie richt zich op eenvoud en is opgebouwd rond een gestroomlijnde filosofie.
Bron: kamcity.com

Denemarken: Salling Fondene verwerft volledige eigendom van Salling Group
Salling Fondene is voor 100% eigenaar geworden van Salling Group en heeft als doel een jaaromzet van meer dan DKK 100 miljard (€ 13,4 miljard). Het bedrijf was meer dan 60 jaar eigendom van A.P. Moller - Maersk, aldus de Salling Group in een verklaring.
Bron: esmmagazine.com

Publicatiedatum: