Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groente- en fruitverwerkingsmachines gepresenteerd

Dit najaar zal Sormac zijn groente- en fruitverwerkingsapparatuur demonstreren op twee beurzen in de VS: de Global Produce and Floral Show in oktober en Pack Expo in november.

Op de Sormac-stand tijdens de Global Produce Show zal de schiller uit de UP-serie centraal staan. Deze machine schilt groenten zoals wortelen, pastinaken en komkommers nauwkeurig en voorzichtig. De UP-4000 zorgt voor een snelle en efficiënte groentebereiding met minimale verspilling en behoudt de kwaliteit van handgeschilde producten.Dit jaar demonstreert Sormac ook de snij- en wedgesnijder FS-3600 op de beurs. Deze machine biedt oplossingen voor diverse verwerkingsbehoeften, zoals het snijden, ontkernen en in partjes verdelen van tomaten, uien, appels, citrus, zoete aardappelen en meer. Met een capaciteit tot 3600 stuks per uur kan de FS-3600 halve plakjes en staafjes produceren. De machine is flexibel en kan zowel standalone als geïntegreerd in een bredere productielijn worden gebruikt, bijvoorbeeld met een dompeloplossing voor appels om verkleuring tegen te gaan.

Naast de messenschiller en snijoplossingen kunnen bezoekers van Pack Expo de nieuwste versie van Sormac's uienschilmachine, de USM-H100, ervaren. Deze machine kan tot 6.000 uien per uur schillen, waarbij de uien met precisie worden ontkopt en ontveld. De machine verwijdert de schillen effectief en nauwkeurig zonder overmatig gebruik van lucht. Het hygiënische ontwerp is volledig toegankelijk en eenvoudig te reinigen dankzij de open frameconstructie, alle roestvrijstalen onderdelen inclusief de motoren, en de scheiding van de snij- en schilsecties. Dit vermindert het risico op ingesloten productafval en bevordert microbiologisch schone eindproducten.

Alle machines van Sormac zijn ontworpen om de productkwaliteit en hygiëne te verbeteren en tegelijkertijd afval te minimaliseren en de noodzaak voor verdere handmatige interventie te verminderen. De technologie van Sormac staat bekend om haar betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat verwerkers van AGF hun producten sneller op de markt kunnen brengen, gezien de beperkte tijd die beschikbaar is om groenten en fruit vers te houden.

Voor meer informatie:
Mira Arts
Hoofd Marketing
Sormac
[email protected]
www.sormac.com

Publicatiedatum: