Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naranjasyfrutas.com lanceert nieuwe service Professional Trade

Zoals vorig seizoen al werd opgemerkt, blijven Navelina-sinaasappels in deze tijd van het jaar het meest gewild door retailhandelaren op het advertentieplatform Naranjasyfrutas.com.

Juan José Bas, manager van Naranjasyfrutas.com: "We hebben een kleine samenvatting gemaakt van de 14 meest gezochte variëteiten van 1 augustus tot 27 september 2024. De resultaten per variëteit, in volgorde, zijn: Navelina, Clemenules, Arrufatina, Clemenrubí, Okitsu, Oronules, Rojo Brillante, Orogros, Hass, Fino, Lane Late, Marisol, Clemenvilla en Orogrande."

"Sinaasappelvariëteiten zijn goed voor 19,16% van de zoekopdrachten, terwijl verschillende mandarijnen bijna 48% vertegenwoordigen. Onder de meest gezochte variëteiten in deze periode, van het einde van de zomer tot het begin van de herfst, springt de Rojo Brillante kaki eruit met 5,12% van de zoekopdrachten door retailers op het platform, gevolgd door de Hass avocado met 3,91%. Fino-citroenen verschijnen ook in 2,76% van de zoekopdrachten."

"Het doel van het rapport dat door Naranjasyfrutas.com is geproduceerd, is om de sector inzicht te geven in de zoektrends aan het begin van het seizoen. Duizenden gewassen van telers worden gratis gepubliceerd, en veel bedrijven zijn op dit moment op zoek naar beschikbare gewassen om contact op te nemen en deze te kopen. We geloven dat deze gegevens, die de trends in de rassen laten zien waar bedrijven het meest naar op zoek zijn, waardevol kunnen zijn voor de sector," legt Juan José Bas uit.

"Het is belangrijk om te vermelden dat in de maanden augustus en september lijsten per variëteit zijn verstuurd, samen met de contactgegevens van telers van variëteiten zoals Okitsu, Clemenrubí, Arrufatina, Iwasaki, Owari, Marisol, Oronules, Clemenules, Clemenvilla, Orogrande, Navelina, Salustiana en Rojo Brillante (kaki). Deze lijsten worden gratis verzonden naar geregistreerde bedrijven die de variëteiten hebben geselecteerd waarin ze geïnteresseerd zijn," aldus het platform.

Nieuwe service
Dit seizoen is er een nieuwe dienst toegevoegd aan het platform: Professional Trade, bedoeld voor professionals die gewassen kopen en daar onbeperkt naar willen kunnen zoeken en wekelijks een overzicht willen ontvangen van de laatst gepubliceerde gewassen. Deze dienst kan direct via de website worden gecontracteerd of door rechtstreeks contact op te nemen via [email protected]

"Steeds meer bedrijven zoeken op naranjasyfrutas.com naar beschikbare gewassen en ook het aantal telers dat met hun gewassen en contactgegevens adverteert, neemt elk jaar toe", bevestigt Bas.

Voor meer informatie:
Juan José Bas Fayos
Naranjasyfrutas.com
Tel.: +34 620 819 164
https://naranjasyfrutas.com

Publicatiedatum: