Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veldwerk Uitzendbureau opent nieuw hoofdkantoor

Veldwerk Uitzendbureau heeft deze zomer haar nieuwe hoofdkantoor geopend aan de Morsestraat 16 in Berkel en Rodenrijs. Met deze stap brengt het uitzendbureau meerdere vestigingen samen, wat zorgt voor meer efficiƫntie en flexibiliteit in de dienstverlening.

Focussen op maatwerk en duurzame relaties
Met meer dan 17 jaar ervaring biedt Veldwerk uitzendoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven in sectoren waar snelheid en flexibiliteit cruciaal zijn. "De persoonlijke benadering van klanten en uitzendkrachten vinden wij heel belangrijk. Uitgangspunt is dat werk leuk moet zijn en dat een goede match ontstaat tussen bedrijf en medewerker," zegt Boris de Veld, oprichter van Veldwerk. "Op dit moment werken zo'n zevenhonderd mensen via ons bureau in verschillende sectoren: logistiek, tuinbouw, productie, food en AGF."

Veldwerk is actief in de tuinbouw, logistiek, productie, AGF en foodsector. "Met op maat gemaakte oplossingen zoals inhouse services en werving & selectie, zorgen we ervoor dat klanten kunnen rekenen op een betrouwbare en duurzame samenwerking. Wij streven naar een omgeving waar medewerkers en klanten met trots, vertrouwen en passie samenwerken," aldus Boris.

Inclusiviteit via Veldwerk4all
Daarnaast zet Veldwerk zich via het initiatief Veldwerk4all al jaren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit programma, dat al meer dan 1.000 mensen heeft geholpen naar een passende werkplek, sluit aan bij de visie van het bureau om een inclusieve werkomgeving te creƫren voor iedereen.

Voor meer informatie:
Veldwerk Uitzendbureau
[email protected]
www.veldwerkuitzendbureau.nl

Publicatiedatum: