Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Olav Pannenborg volgt Henk Jan Rijkse op als CEO van Supply Chain Group

De Nederlandse zakelijk dienstverlener Supply Chain Group maakt bekend dat Olav Pannenborg vanaf 1 oktober 2024 het stokje van Henk Jan Rijkse als CEO overneemt. Met de komst van Pannenborg gaat Supply Chain Group een nieuwe fase in om de wereldwijde groeiambities van de onderneming waar te maken.

Onder Supply Chain Group vallen twee bedrijven waarvoor Pannenborg als CEO zal gaan acteren: Chainresult en Supply Chain Company. Chainresult is opgericht in 2002. Met circa 20 consultants helpt Chainresult zijn klanten toekomstbestendig te blijven door belemmeringen voor groei weg te nemen. Het betreft bedrijfsimplementaties waarbij 'people', 'proces' en 'data' sleutelwoorden zijn, meldt het bedrijf.

Supply Chain Company implementeert softwareoplossingen voor logistieke, planning, productie en distributievraagstukken. Sinds de oprichting in 2017 is het bedrijf gegroeid naar circa 50 medewerkers, met kantoren in Nederland, Denemarken en Nieuw Zeeland. Eerder dit jaar opende het ook zijn deuren in Spanje en in het Verenigd Koninkrijk.

Professionalisering en internationale expansie
Pannenborg is afkomstig van technologiebedrijf Endava, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de Benelux en de groei in Europa. Daarvoor deed hij onder meer ervaring op bij de particuliere pensioenverzekeraar en beleggingsinstelling Brand New Day, waarbij hij vanaf de oprichting in 2009 betrokken was. "Ik ben een strategisch denker die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen en kansen", zegt Pannenborg. "Ik kijk er erg naar uit om het succes van Supply Chain Group wereldwijd verder uit te gaan bouwen."

Pannenborg zal enerzijds zorgen voor professionalisering in de bedrijfsvoering van beide bedrijven en anderzijds de internationale expansie van de onderneming naar een volgende fase brengen. "Wij zijn erg blij met de komst van Olav Pannenborg", zegt Henk Jan Rijkse over zijn opvolger. "Met zijn brede kennis en ervaring van technologie en IT, het schalen van bedrijven en de ruime ervaring in de FinTech sector, is hij de aangewezen persoon om onze snelgroeiende organisatie te leiden en de verdere expansie op professionele wijze te managen."

Rijkse verlaat het bedrijf overigens niet, maar zal zich vooral gaan richten op het ontwikkelen en ontsluiten van nieuwe markten, en het uitbreiden van de dienstverlening. "We werken hard aan het verder uitbouwen van ons consultancy en implementatie netwerk in verschillende regio's, onder meer in de DACH-regio en het Spaanstalige gebied", aldus Rijkse.

Voor meer informatie:
Supply Chain Company
Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam
Tel.: +31 20 799 7604
[email protected]
www.supplychain.company

Publicatiedatum: