Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet Tesco gegroeid na toename premium shoppers

Modernisering van twee SPAR Supermarkten op Gran Canaria
SPAR Gran Canaria blijft investeren in de modernisering van zijn winkels en viert de renovatie van de SPAR Supermarkten in Carrizal en Santa Brigida. De renovatie heeft de infrastructuur en energie-efficiëntie aanzienlijk verbeterd. De SPAR Supermarkten hebben alle medewerkers behouden en bieden een professionele en vriendelijke service aan het winkelend publiek, ook in de exclusieve afdelingen voor AGF, delicatessen en slagerij.
Bron: spar-international.com

Sainsbury's baas probeert somberheid over kosten op te heffen
Britten die gebukt gaan onder een crisis in de kosten van levensonderhoud zullen pas weer veel gaan uitgeven als de nieuwe Labourregering haar belasting- en uitgavenplannen bekendmaakt en de rente verder daalt, aldus de CEO van supermarkt Sainsbury's.
Bron: reuters.com

VK: Tesco ziet omzet groeien na toename premium shoppers
Tesco heeft gezegd dat de focus op waarde in het licht van de aanhoudende druk op het winkelbudget zijn vruchten heeft afgeworpen door een stijging van de halfjaarwinst. De totale omzet exclusief brandstof steeg met 4% tot £31,5 miljard, hoewel de groei van de vergelijkbare omzet in het VK in het tweede kwartaal vertraagde. Desondanks steeg de voor retail gecorrigeerde operationele winst met 10% tot £1,56 miljard.
Bron: news.sky.com

VK: M&S huurt meer dan 11.000 nieuwe medewerkers in om kerstdrukte aan te kunnen
Marks & Spencer heeft aangekondigd dat het meer dan 11.000 nieuwe Customer Assistants gaat werven om tijdens de feestdagen te ondersteunen in winkels in het hele VK. De retailer werft zelfs meer collega's dan vorig jaar met meer dan 1000 beschikbare vacatures. Dit weerspiegelt de extra investering die M&S doet in de uren van collega's om een uitzonderlijke klantenservice te kunnen bieden.
Bron: corporate.marksandspencer.com

VK: Freda's Fruit, Veg and Whole-Foods winkel opent in Maryport stadscentrum
In het centrum van Maryport is een nieuwe AGF-winkel geopend. De eigenaars willen de lokale gemeenschap een positieve service bieden. De winkel Freda's Fruit, Veg and Whole-Foods is geopend in Crosby Street in de stad en dankt zijn naam aan de grootmoeder van eigenaar Jay Kirby, Freda.
Bron: newsandstar.co.uk

Publicatiedatum: