Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Emergent Cold LatAm vergroot koelopslag in Colombia

Emergent Cold Latin America, leverancier van temperatuur gecontroleerde opslag en logistieke oplossingen voor voedingsmiddelen in Latijns-Amerika, kondigde vandaag de uitbreiding aan van haar opslaginfrastructuur met twee projecten die 22.000 nieuwe palletposities zullen toevoegen aan haar capaciteit in Colombia.

Het bedrijf zal een extra magazijn bouwen in Cartagena, waar het al een faciliteit heeft. Dit nieuwe magazijn, met een capaciteit van 9.000 pallets voor gekoelde of diepgevroren voedingsmiddelen, zal worden gevestigd in de Parque Central Free Trade Zone. Daarnaast zal een onlangs verworven faciliteit in Funza, gelegen in het grootstedelijk gebied van Bogotá, worden uitgebreid om 13.000 nieuwe posities toe te voegen.

"Bogotá en Cartagena zijn twee strategische regio's voor onze groei in Colombia. De hoofdstad is een grootstedelijk gebied, terwijl Cartagena een van de grootste havens van Latijns-Amerika heeft. Dit is een belangrijke stap in onze expansie in het land en onderstreept het belang van de Colombiaanse markt, evenals onze toewijding aan economische ontwikkeling en logistieke infrastructuur," benadrukte Alain Eichmann, Managing Director voor de Caraïbische regio bij Emergent Cold LatAm.

Emergent Cold LatAm begon haar activiteiten in Colombia in 2022 met de overname van Frigorífico Metropolitano (Frigometro), een nationaal netwerk van temperatuurgecontroleerde opslag met faciliteiten in vier strategische regio's van het land. In datzelfde jaar werd ook een andere investering afgerond met de uitbreiding van een magazijn in Girón. In 2024 werd de overname van Red Polar voltooid, waardoor een extra magazijn aan de activiteiten werd toegevoegd. Momenteel heeft het bedrijf vijf magazijnen in de regio's Bogotá, Bucaramanga, Buga en Cartagena.

Voor meer informatie:
Emergent Cold LatAm
Autopista Medellín km 7,
Celta Trade Park Almacén 125, Colombia
Tel: +57 316 467 4297
[email protected]
www.emergentcoldlatam.com
Facebook:
LinkedIn
Instagram

Publicatiedatum: