Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orri mandarijn wint hoogste onderscheiding Superior Taste Award

De Orri mandarijn heeft voor het tweede opeenvolgende jaar de prestigieuze Superior Taste Award ontvangen van het International Taste Institute (ITI) in Brussel. Deze onderscheiding, die de uitmuntendheid in smaak en kwaliteit van voedingsproducten wereldwijd erkent, consolideert Orri als een van de meest gewaardeerde mandarijnvariëteiten op de internationale markt.

Deze onderscheiding versterkt het leiderschap van Orri op de wereldmarkt en benadrukt de unieke combinatie van unieke smaak, zachte textuur en lange houdbaarheid, elementen die Orri onderscheiden van andere mandarijnvariëteiten.

De ITI-jury bestaat uit meer dan 200 internationaal gerenommeerde chef-koks en sommeliers, die een uitgebreide sensorische evaluatie uitvoeren op basis van blinde proeverijen. Hierbij wordt elk product uitsluitend beoordeeld op zijn intrinsieke kenmerken, zoals uiterlijk, aroma, smaak en textuur.

Guillermo Soler, manager van de Orri-teeltvereniging: "We zijn erg trots dat de Orri mandarijn de enige variëteit is die twee jaar op rij de International Taste Award heeft ontvangen. Deze prestatie is een erkenning van het harde werk van onze telers, de professionals die erop inzetten en de loyaliteit van de consumenten. We blijven ons inzetten om een uitzonderlijk product aan te bieden dat niet alleen verrukt, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit."

Soler nodigt alle beursbezoekers uit om de Orri-stand (10E20) te bezoeken en de uitstekende smaak van deze mandarijnvariëteit ter plaatse te ervaren. Bovendien maakt iedereen die ORRi volgt op een van haar sociale netwerken kans op een cadeau, zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie:
Orri Running Committee
www.orcspain.es

Publicatiedatum: