Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandelsmarkt Keulen sluit eind 2025

De activiteiten op de Keulse groothandelsmarkt zullen eind 2025 definitief worden stopgezet. Dat heeft de gemeenteraad van Keulen dinsdag (1 oktober) definitief besloten. Volgens het stadsbestuur zullen de handelaren van de groothandelsmarkt echter ondersteuning krijgen bij hun zoektocht naar een nieuwe locatie.

De gemeenteraad heeft ook besloten om door te gaan met de plannen voor de zogenaamde "Food Hub". Er zullen verschillende locatiemogelijkheden voor het nieuwe, moderne centrum voor de vershandel in kaart worden gebracht. Er zal ook worden onderzocht of er voldoende handelaren van de groothandelsmarkt bereid zijn om deel te nemen aan de ontwikkeling van de food hub.

In de toekomst zal Parkstadt Süd rond de historische hal van de groothandelsmarkt worden gebouwd - een nieuwe stadswijk met enkele duizenden appartementen, kantoren, commerciële ruimte, sociale voorzieningen en groenvoorzieningen.

Voor meer informatie:
https://www.koelner-grossmarkt.de

Publicatiedatum: