Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hessing neemt 50% belang in Heeren Groenten & Fruit

Hessing participeert voor 50% in Heeren Groenten & Fruit te Eindhoven. Heeren is gespecialiseerd in het verwerken van dagverse groenten voor het foodservicekanaal en in de sous-vide bereiding van verse groenten. Na een lange tijd van samenwerken hebben Hessing en Heeren de handen nu formeel ineengeslagen.

Sterke basis voor verdere groei
Het afgelopen jaar hebben Hessing en Heeren intensief samengewerkt om verschillende klanten in de foodservice van dagverse groenten te voorzien. Deze samenwerking heeft het vertrouwen in een gedeelde toekomst versterkt. Komende jaren richten Hessing en Heeren zich op het verder integreren van de bedrijfsactiviteiten. In januari 2025 zal Heeren Groenten & Fruit verder gaan onder de naam Hessing Foodservice B.V.

Uitbouwen klantportfolio
Door de krachten te bundelen, kunnen Hessing en Heeren samen het klantportfolio uitbouwen en bestaande klanten blijven voorzien van een compleet assortiment dagverse producten. Mark Heeren blijft hierbij verantwoordelijk voor de productie binnen Heeren Groenten & Fruit.

"We zijn blij met deze samenwerking. Een nieuw hoofdstuk waar zowel Heeren als Hessing ontzettend trots op zijn," aldus Frank Hessing, Algemeen Directeur van Hessing.

Voor meer informatie:
Hessing Supervers
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk
0228-351760
[email protected]
www.hessingsupervers.nl

Heeren Groenten en Fruit
Dillenburgstraat 28
5652 AP Eindhoven
040 2574950
[email protected]
www.heeren.nl

Publicatiedatum: